Domů
 
 
 
 
Tramín červený DNA - Akát 2015 Hanzel 915A
DNA celý set
 

Tramín červený DNA - Akát, 2015, Hanzel, polosuché, O,75 l

 

Skvělý polosuchý Tramín červený z řady DNA od Hanzel. Ve vůni akátový med, zrání v akátovém sudu krásně doplnilo a zjemnilo typické tramínové vjemy. Špičkové víno nejen pro znalce.

Chuť: polosuché
Zbytkový cukr g/l: 10 g/l
kyseliny g/l: 6,4 g/l
Obsah alkoholu: 13,5 %
Vinařství: Hanzel
Specialita: barrique
Příležitost: Vhodné jako dárek
Ročník: 2015
Vinařská oblast: znojemská
Země původu: Česká republika
Odrůda: Tramín červený
Barva: Bílé víno
Obsah lahve: 0,75 l
Láhev
- +
Karton
- +
Cena s DPH: 380 Kč
Cena bez DPH: 314 Kč
Kartonová cena s DPH 2 212 Kč
Věrnostní program: 7 věrnostních bodů
Dostupnost: Skladem 12 ks

Zítra u Vás nebo na pobočce

 

Šest set litrů velké sudy z akátu ze Znojemska, ve kterých Tramín červený nazrával deset měsíců, dodaly tomuto vínu intenzivní žlutou barvu.Ve vůni dominuje aroma akátového medu, medově-akátové tóny pak přecházejí i do samotné chutě vína.Středně vypálené akátové dřevo zvýraznilo typickou odrůdovost tramínu, na rozdíl od sudů dubových nejsou v tomto případě tóny dřeva tolik intenzivní.

obec Dyjákovice, viniční trať Vinohrady

HANZEL DNA Dědičná informace Vinařství HANZEL zakletá do vína, a také Dub, Nerez a Akát. Tři materiály, ve kterých zrál pečlivě vybraný Tramín červený, ročník 2015, šarže 915 z trati Vinohrady u Dyjákovic. Vy teď můžete díky této luxusní řadě vyzkoušet, co vínu přidalo desetiměsíční nazrávání v dubovém či akátovém dřevě. Jestli ve vínu z dubového sudu najdete typické vanilkové tóny a v tom akátovém zase opojnou vůni akátového květu a příjemně nasládlou chuť akátového medu. Nebo jestli vám více zachutná ovocnější tramín z nerezového tanku, či se nezamilujete do trojjediného cuvée, které náš sklepmistr připravil jako ideální kupáž tramínu „dubového, nerezového a akátového“. Každá z limitovaného počtu sad je balena v originální dřevěné kazetě vyrobené z pravých historických trámů a obsahuje číslovaný dopis s detailním popisem výroby a charakteristikou každého vína.